Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Green Creations in Geleen

Een tuin is een aanwinst voor ieder huishouden of bedrijfspand. Bij Green Creations in Geleen bent u aan het juiste adres voor vakkundige tuinaanleg. Van een vijver of tuinverlichting aanleggen tot een schutting plaatsen, wij doen het allemaal. We ontwerpen een tuin naar uw wensen en leggen deze vervolgens van A tot Z voor u aan.

Beplanting en bewatering

Denkt u aan een tuin, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk aan bloemen, planten en andere groenvoorzieningen. Bij een tuinaanleg door Green Creations kijken we naar het ontwerp, de grondsoort en plantsoort om de aanplanting te bepalen. Ook kijken we welke kant de verlichting op moet schijnen, waarbij we rekening houden met de stand van de zon gedurende de seizoenen, het bloeiseizoen van de planten en met schaduw van ander groen. Bewateringssystemen zoals bevochtigings- en irrigatiesystemen of een sprinklerinstallatie leggen wij ook aan. Wat voor systeem voor uw tuinbewatering de beste optie is, is afhankelijk van wat voor tuin u heeft.

Tuinschutting en bestrating

Ook bestrating en beschutting zijn echte siermakers in uw tuin. Hiervoor maken wij van Green Creations gebruik van verschillende materialen zoals hardhout en steigerhout tot groene afscheidingswanden voor de beschutting, en heeft u keuze uit tegels, klinkers, beton of natuursteen voor uw sierbestrating. Tevens nemen we bij de werkzaamheden van een tuinaanleg het grondwerk mee. Zo zorgen we voor een stevige fundering en goede waterafvoer. Zand aanvoeren, modder afvoeren, cement storten: wij regelen het allemaal!

Verticale tuinen

Een wat prijzigere maar zeer fraaie en bovendien isolerende optie is een verticale tuin. Hiermee kunt u zowel buiten als binnen van een prachtig groentapijt genieten. Door de haast onbeperkte plantkeuze geeft u zo'n geveltuin een persoonlijke invulling en creëert u een unieke uitstraling. Een verticale tuin zuivert de lucht, helpt het klimaat in uw woning te regelen en bespaart u uiteindelijk kosten. Bovendien creëert een verticale tuin binnen een rustgevende en stressvrije sfeer.

Hoe lang een tuinaanleg ongeveer duurt, ligt aan de soort tuin die u graag wilt hebben. Een oprit kan bijvoorbeeld op een zonnige zaterdagmiddag gelegd worden, maar een complete tuin van grote omvang aanleggen duurt natuurlijk iets langer. Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en de tijd en kosten die hierbij komen kijken met u. In overleg stellen we dan een gratis tuinontwerp en planning op.

Wilt u meer informatie over tuinaanleg?

Neem dan via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op.
Wij van Hoveniersbedrijf Green Creations staan u met plezier te woord!

  +31 (0)652840495

Verticale tuinen

tuinaanleg hoveniersbedrijf geleen green creations

Interieuradvies

interieurontwerp geleen green creations

Tuinschutting plaatsen

tuinschutting plaatsen hoveniersbedrijf geleen limburg