Tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Green Creations in Geleen

Uw tuin kan alles zeggen over wie u bent en waar u van houdt. Mensen die langslopen zien uw tuin en vormen meteen een beeld. Daarom is het belangrijk uw eigen identiteit en uw woonsituatie mee te nemen in het ontwerp van uw tuin. Heeft u groene vingers? Heeft u jonge kinderen? Dit en meer kan bepalend zijn. Wij van Green Creations maken vóór de aanleg van uw tuin geheel gratis een 3D tuinontwerp.

Voel u thuis in uw tuin

Green Creations vindt het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. Deze dient een verlengstuk te zijn van uw huis en uw interieur. Digitaal maken wij dan ook een volledig tuinontwerp voor u. Het proces van een tuin ontwerpen begint met het opmeten van uw tuin en een oriënterend gesprek, waar we samen uw ideeën en wensen zullen bespreken. Vervolgens maken wij een eerste ontwerp in 3D vorm, welke we binnen een week aan u voorleggen en daarna eventueel aan kunnen passen net zolang totdat u 100% tevreden bent. Uw tevredenheid staat bij ons namelijk voorop! Wij gaan niet weg totdat u een resultaat heeft waar u helemaal achter staat.

Wanneer u eenmaal instemt met ons tuinontwerp, stellen we een offerte op maat voor u op en kunnen we verder gaan met het maken van een plan om de tuin volgens afspraak op te leveren. Bij akkoord ontvangt u bovendien het ontwerp en kunnen wij voor u aan de slag. Tot die tijd is deze dienst vrijblijvend en bovendien gratis!

Stroom- en verlichtingsplan

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij hoveniersbedrijf Green Creations in Geleen. Een verticale tuin, een vijver, verlichting... Bij ons kan het allemaal! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Bovendien bespreken wij met u uw wensen voor verlichting en betrekken wij deze in de vorm van een stroom- en verlichtingsplan bij het tuinontwerp.

Wilt u meer informatie over tuinontwerp?

Neem dan via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op.
Wij van Hoveniersbedrijf Green Creations staan u met plezier te woord!

  +31 (0)652840495

Verticale tuinen

tuinaanleg hoveniersbedrijf geleen green creations

Interieuradvies

interieurontwerp geleen green creations

Tuinschutting plaatsen

tuinschutting plaatsen hoveniersbedrijf geleen limburg