Tuinonderhoud in Geleen: uw tuin perfect verzorgd

Van een prachtig ontworpen en deskundig aangelegde tuin wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. Hiervoor bieden wij van Green Creations in Geleen u ons tuinonderhoud aan. Zo kunt u regelmatig op zorgvuldige wijze uw tuin laten onderhouden. Wij zijn uw ideale creatieve partner als het gaat om gras maaien, bomen en struiken snoeien, of andere aspecten met betrekking tot het onderhouden van uw tuin.

Tot in de puntjes geregeld

Elke tuin is anders en vraagt weer om ander tuinonderhoud. Door onze ervaring weten wij precies wat uw tuin nodig heeft, al helemaal als u deze ook door ons heeft laten ontwerpen en aanleggen. Bovendien bieden wij onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan. Heeft u een tuin met veel beplanting, of juist een met enkel bestrating en tuinschuttingen? Of beschikt u buiten of binnen over een verticale tuin? Wij weten met iedere soort tuin wel raad. Van snoei- en maaiwerk tot machinewerkzaamheden, hoveniersbedrijf Green Creations uit Geleen staat voor u klaar.

Onderhoudsplan

Wanneer u ons inschakelt om uw tuinonderhoud te regelen, stellen we voor u een onderhoudsplan op maat op. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we samen met u uw persoonlijke wensen. In het tuinonderhoudscontract zetten we deze en alle afspraken op papier en geven we een zo uitgebreid mogelijk overzicht van de werkzaamheden die nodig zijn om tot dit gewenste resultaat te komen. Het plan dient als basis voor een offerte. Aan de hand van de werkzaamheden die we hierin opstellen kunnen wij de kosten berekenen en u een scherpe aanbieding doen.

Over het algemeen geldt voor onderhoud in de zomer: 2 keer groot onderhoud en 6 kleine onderhoudsmomenten (mits er gras bij komt kijken) en 's winters eens per maand. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat voor soort tuin u heeft. Green Creations bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud?

Neem dan via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op.
Wij van Hoveniersbedrijf Green Creations staan u met plezier te woord!

  +31 (0)652840495

Verticale tuinen

tuinaanleg hoveniersbedrijf geleen green creations

Interieuradvies

interieurontwerp geleen green creations

Tuinschutting plaatsen

tuinschutting plaatsen hoveniersbedrijf geleen limburg